Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Tipus de prèstec

Préstec a domicili

Este servei permet l’ús de la documentació fóra del recinte de la Biblioteca. Per a fer ús del servei s’ha de tindre carnet de lector (gratuït).

Per a fer-se el carnet sols s’ha de portar una fotografia tamany DNI i presentar el DNI per agafar les dades. En el cas dels menors de 14 anys els pares han de firmar l’autorització com a que es fan responsables dels materials que agafen els seus fills.

Atenent a la política de préstec de la Biblioteca es poden prestar un màxim de 3 documents per a tindre 15 dies a casa (si és DVD o CD el temps és de 7 dies), renovables a 15 dies mes. Després d’aquest temps el document s’ha de tornar i si l’usuari continua estant interessat es podria tornar a prestar sempre que cap altre usuari el reserve.

Prèstec electrònic

Amb el teu carnet de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana, pots solicitar el préstec de llibres electrònics, audiollibres i revistas des de la Plataforma eBiblio.

Prèstec col·lectiu

Gràcies a l’acord entre la Biblioteca Pública de l’Estat a Castelló (Rafalafena) i el CRA de Penyagolosa (Aulari de Vistabella), des de gener de 2022 disposem del servei de préstec col·lectiu. Sol·licitem materials per al col·le i per a les persones que el sol·liciten (del catàleg d’obres disponibles) i cada dos mesos aproximadament, renovem el lot.

Intercanvi de llibres

Modalitat de préstec inter-personal, a través de la plataforma gratuïta bookcrossing. Una persona pot donar-se d’alta i crear la seua pròpia prestatgeria de “llibres viatgers” (i prestar-li-ho a qui vulga o li ho demane), o cedir temporalment algun llibre que vulga prestar al racó corresponent a la biblioteca que funciona com a “espai bookcrossing“.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: