Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Ana Pérez · Nosaltres contem

El diumenge 6 de 11:00 a 13:00 compartirem este taller d’històries en femení (màxim 12 places):

El taller d’històries es un espai acompanyat on contar les històries que vullgam:
Pròpies, que hajam escoltat o llegit, somiades, inventades. En el temps que dura el taller, vull oferir un espai segur al que ens pugam expressar i contar aquelles coses que el cos i la veu ens demanen compartir. Dona igual contar-les d’una o altra manera, mès o menys interpretades. No hi ha una pretensió terapèutica, encara que sovint passa que ens fa sentir molt bé compartir així. La intenció es recuperar la comunicació, trobar-nos amb una part de nosaltres mateixes i compartirla amb les altres. La tasca de la facilitadora es escoltar i cuidar que el espai estiga lliure de judici, per que totes pugam vore’ns les unes a les altres.

  • La sessió comença amb una breu introducció per explicar què farem i com. Per connectar amb l’espai i el grup i estar presents.
  • Seguidament obrim el cercle de paraula, farem servir el bastó de la paraula i només parla qu té el bastó. La resta escoltarem atentament.
  • L’espai està atés per una facilitadora per garantir un espai lliure de judicis, un espai per escoltar i ser escoltada. No ès un espai per donar feedback, opinions o consells, ès un espai per escoltar, ressonar, i al meu torn, contar allò que vullga.
  • Allò que contem al taller, qual siga personal i/o ínCm, no eixirà de l’espai i temps del taller si no ès per decissió expressa de la persona que l’ha contat.
  • La sessió es tanca amb un feedback sobre l’activitat qui vullga, i sobre les sensacions que queden després d’haver compartir.

Important: en este taller solament poden participar dones (i identitats no binàries), de qualsevol edat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: