Design a site like this with WordPress.com
Per començar

El bibliobus arriba a Vistabella

Ahir en l’últim viatge de bibliotaxi, vam aprofitar per a assistir a la presentació del nou bibliobús de la Diputació de Castelló, una mica més xicotet que el ja existent (en la Ruta Sud) i que donarà servei als pobles del Nord (Ports, Alt i Baix Maestrat i Plana Alta).

Es tracta d’un “servei mínim” bibliotecari ja fa temps anunciat i que està dirigit als pobles de menys de 1000 habitants que no compten amb cap servei bibliotecari regular. Oferirà cada 15 dies el préstec de llibres, revistes i audiovisuals (dos documents màxim per usuari, per eixes dues setmanes).

Concretament la ruta G, passarà en dimecres alterns per Xodos (8:45), Vistabella (9:45), Benafigos (11:30), Els Ibarsos (12:30) i La Serra (15:15). Els horaris són aproximats, i cada localitat anunciarà el lloc exacte on se situarà la parada del bibliobús.

En el cas de Vistabella, serà just al costat de l’escola, de manera que els xiquets i xiquetes també puguen pujar un moment i Pepe –el ‘bibliotecari ambulant’– els ajudarà a seleccionar les seues lectures.

A continuació, es pot dotorejar la web amb el catàleg de documents del bibliobús i també el calendari per a l’últim trimestre de 2022: bibliobus.dipcas.es

https://bibliobus.dipcas.es/BibliobusWeb/catalogo/

Próximes dates del bibliobús a Vistabella:

  • Octubre: 13 (dijous, excepcionalment perquè el dimecres és festiu) i 26
  • Novembre: 16 i 30
  • Desembre: 21

Per a més informació es pot contactar telefònicament (606 399 901, dilluns a divendres de 8:00 a 14:00) i també realitzar suggeriments de compra, a través d’un formulari.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: